Ciuperci Lentinus

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu noi mergeţi la sigur - Proiectare ciupercării cu diferite grade de automatizare.
   Din tulpinile ce compun această familie de ciuperci, cea mai des întâlnită este Lentinus Edodes La noi în ţară este foarte cunoscută de specialişti, totuşi cultura regulată este în faza incipientă. Creşterea ciupercilor Lentinus a constituit dezvoltarea multor afaceri de succes, în ultimii 5 ani, producţia de ciuperci lentinus în S.U.A. a cunoscut o crestere de 461%, conform Departamentului Agriculturii şi cu certitudine această cultura va deveni o afacere sigură în România.
   Cultura ciupercilor se încadrează perfect în categoria idei de afaceri sau afaceri profitabile, iar prin sprijinul acordat în realizarea unui proiect pentru obţinerea de fonduri nerambursabile, plan de afaceri, proiecte ciupercarii automatizate, activităţile devin cu siguranţă - afaceri profitabile. Majoritatea învestitorilor în ferme de cultură ciuperci dezvoltă afaceri profitabile datorită desfacerii sigure a produselor respectiv cheltuieli reduse pe ciclul de cultură. Cultivarea ciupercilor reprezintă idei de afaceri şi investiţii cu bani puţini datorită acoperirii necesarului de investitii din fonduri europene.
Lentinus Edodes
Aceste ciuperci au un regim lignicol, asemanator cu Pleurotus. Denumirea botanică este Lentinus Edodes, iar denumirile populare sunt diverse în funcţie de ţară şi regiune, spre exemplificare -  Hua gu; Shii (Japonia), Shiitake, Shii, Shiitache, Shiang Ku, Pasania, etc., ciuperca parfumată de castan sau ciuperca de stejar datorită aromei puternice, având un miros exotic. Pălăria este mare, robustă, cu un diametru între 12-20 cm, de culoare brună, până la un maro deschis, acoperită cu scuame.
   Se pretează excelent la conservare prin uscare, mărindu-şi aroma în comparaţie cu starea proaspată. Este foarte rezistentă la boli şi dăunători, iar datorită robusteţei caracteristice, se pastrează intactă în timpul operaţiilor de manipulare şi transport, creând astfel avantaje certe în dezvoltarea de afaceri sigure.

   Conform Departamentului Agriculturii şi Alimentaţiei al SUA, în ultimii 8 ani, producţia de ciuperci Lentinus a înregistrat o creştere de 461%, aceasta denotă succesul unor afaceri profitabile cu investitii minime.

Lentinus Edodes
Edodes

   Pe plan mondial, ciupercile shiitake, ocupă locul '2' la cantitatea produsă în cultura dirijată, reprezentând un interes din ce în ce mai mare, pentru calităţile enumerate şi alte valenţe medicale şi terapeutice descoperite recent şi nu numai.

   Preconizăm şi sperăm că producătorii români vor ţine pasul cu cerinţele pieţei, în raport cu globalizarea accentuată şi vor acorda atenţia meritată, acestei ciuperci preţioase, pornind afaceri sigure pe baza cultivării ciupercilor lentinus, ajutaţi în investiţii din fonduri europene.

ciuperci lentinus - shiitake
curatare cosuri si hornuri de fum

CIUPERCI LENTINUS

rushessay.com review . http://instabf.net/ buy top real instant instagram followers. . http://snaptubeapk-download.com/ free youtube video downloader. . gesundheitpl.de